Νέο eBNB άνοιξε στην Γλυφάδα!

Η ανερχόμενη αλυσίδα αξεσουάρ κινητών & gadgets εντείνει την παρουσία της με νέο συνεργαζόμενο κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας. Το eBNB έγινε γρήγορα γνωστό τα τελευταία χρόνια μέσα από την δυναμική του on Line παρουσία έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 200.000 παραγγελίες στη χώρα σε θήκες όλων των κινητών, tempered glasses, custom cases, περιφερειακά και gadgets. Το eBNB έγινε γνωστό για την τεράστια ποικιλία του, τις χαμηλές τιμές και τη δυνατότητα να δοκιμάζεις ζωντανά τη νέα σου θήκη σε ένα από τα 5 καταστήματα σε Αττική (Mall Athens, Γαλάτσι, Κολωνάκι), Μύκονο & Σκάλα Λακωνίας.

Το νέο eBNB point άνοιξε στο κατάστημα smokemarket.gr στην οδό Ξενοφώντος 27 στην Γλυφάδα προσφέροντας στην τοπική αγορά εκατοντάδες θήκες κινητών, τζαμάκια προστασίας, φορτιστές, καλώδια power banks κλπ. Παράλληλα αποτελεί σημείο δωρεάν παραλαβής παραγγελιών από το www.ebnb.gr με αποστολή σε 24 ώρες.

Ο ιδρυτής και Γενικός διευθυντής της εταιρίας δήλωσε: Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε κάθε μέρα και πιο κοντά στους πελάτες μας. Μέσα από το eBNB.gr αντιλαμβανόμαστε εύκολα σε ποιες περιοχές διατηρούμε φανατικό κοινό, έτσι για εμάς η φυσική παρουσία με κατάστημα ή μέσω συνεργασίας είναι το επόμενο βήμα. Ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο της περιοχής.