Νέο single: Ελένη Τσαλιγοπούλου – «Πονεί Η Καρδιά Μου»

Η καθαρότητα και η ευαισθησία του «Πονεί Η Καρδιά Μου» συναντούν την εσωτερικότητα της ερμηνείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

«Των Φίλων Τα Σπίτια» είναι πάντα το καταφύγιο. Χαρές και λύπες, γέλια και συγκινήσεις, επιτυχίες και αποτυχίες, πίκρες και ανεμελιά, όλα εκεί θα τα βρούμε.

Κάπως έτσι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, στο πρόσφατο άλμπουμ της, τα περιλαμβάνει όλα. Μέσα από 16 ξεχωριστά και μοναδικά τραγούδια, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά με κοινό παρονομαστή «Των Φίλων Τα Σπίτια», η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους «φίλους» της έφτιαξαν ένα άλμπουμ γεμάτο συναισθήματα.

Το «Πονεί Η Καρδιά Μου» είναι ένα ακόμα εξαιρετικό τραγούδι από το άλμπουμ αυτό, το οποίο υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο δημιουργός Απόστολος Βαλαρούτσος.

Ένα τραγούδι στο οποίο η καθαρότητα και η ευαισθησία του στίχου και της μουσικής, συναντούν την εσωτερικότητα της ερμηνείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου που με τα παραδοσιακά γυρίσματα της φωνής της δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι ένα τραγούδι που το ξέρεις από παλιά.

Σαν ένα παραδοσιακό τραγούδι «της τάβλας» που σε συγκινεί κάθε φορά που το ακούς και θέλεις να το ακούσεις πάλι.

Την ενορχήστρωση έκαναν ο Απόστολος Βαλαρούτσος και ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος ανέλαβε και την ηχογράφηση (Woodroom Studio). Τη μίξη έκανε ο Άκης Κατσουπάκης (Cats Studio) και το mastering ο Γιώργος Ανδρέου (Big Time Studio).

Το τραγούδι «Πονεί Η Καρδιά Μου» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Των Φίλων Τα Σπίτια» της Ελένης Τσαλιγοπούλου που κυκλοφορεί ψηφιακά και σε CD από τη Feelgood Records.

πηγή: hit-channel.com