Νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στη Γλυφάδα

Ενάς νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στη Γλυφάδα άνοιξε τις πόρτες του …

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μας δήλωσε μέσα απο την προσωπική του σελίδα στο Fb τα παρακάτω :

Η κρίση που πλήττει τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια, οδήγησε στην κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης και για βρεφονηπιακούς σταθμούς. Οι εργαζόμενοι γονείς έχουν απόλυτη ανάγκη από ποτέ να έχουν ασφαλή και ποιοτική δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά τους τα πρωινά, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι αιτήσεις για τα βρεφικά τμήματα του Δήμου μας, δηλαδή για παιδιά μέχρι 2,5 ετών, αυξάνονται διαρκώς κάθε χρόνο.

Ανταποκρινόμαστε με γοργούς ρυθμούς στην ανάγκη αυτή: Στο τέλος Νοεμβρίου, ξεκινά τη λειτουργία του ένας νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός, στη διασταύρωση των οδών Χρ. Νέζερ & Θεμιστοκλέους, δίπλα σχεδόν στον ολοκαίνουργιο ΣΤ’ παιδικό μας σταθμό, με τον οποίο θα λειτουργούν συνδυαστικά.

Είναι ο τρίτος σταθμός που δημιουργούμε από το 2015 μέχρι σήμερα – όπως πάντα με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές – υλοποιώντας βήμα βήμα τη δέσμευσή μας “κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού”. 
Στην ευρύτερη αυτή περιοχή, μάλιστα, δεν υπήρχε καμία υποδομή για βρέφη και η ανάγκη ήταν μεγάλη.

Σύντομα θα επανέλθω με λεπτομέρειες για το νέο, σύγχρονο και ποιοτικό βρεφονηπιακό μας σταθμό και για τις εγγραφές των βρεφών.