Νέος Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ (Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Νέος Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ (Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης και νέος Αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης – Έλαβαν και οι δύο 19 ψήφους από τους 20 ψηφίσαντες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκλογή μου στην προεδρία του ΣΠΑΥ» είπε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και δήλωσε:

“Η εκλογή μου σήμερα στην προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ( ΣΠΑΥ) από τους 11 Δήμους που αγκαλιάζουν το βουνό μας ( Αγία Παρασκευή, Καισαριανή, Βύρωνα, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, , Αργυρούπολης Ελληνικού, Γλυφάδα, 3Β , Κρωπία ,Παιανία,Παπάγου Χολαργού με 19 στους 20 εκλέκτορες ενώ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης) αποτελεί μια ύψιστη τιμή και μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά από τους συναδέλφους μου Δημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους .
Στα 26 χρόνια λειτουργίας του ΣΠΑΥ πρώτη φορά εκλέγεται πρόεδρος από τον Δήμο μας και αποτελεί δέσμευση μου πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και προστασία του Βουνού της Καρδιάς μας, του Υμηττού”