Θέαμα… θέα θάλασσα. Νέος υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων στη Γλυφάδα!

Νέο υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων δημιουργεί ο δήμος Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του glyfada24.gr συνεργεία του δήμου ήδη εργάζονται σε σημείο της παραλίας για τη διαμόρφωση της έκτασης που έχει επιλεγεί από το δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τους συνεργάτες του. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η δημοτική αρχή μετά από το αδιαχώρητο που παρατηρήθηκε πέρυσι στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου. Όπως διαπίστωσαν οι διοργανωτές, ο  χώρος στο υπαίθριο πάρκινγκ στην 3η μαρίνα αποδείχτηκε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τους χιλιάδες θεατές.
Έτσι, αφού εξετάστηκαν κάποιες επιλογές, ο δήμαρχος πρόκρινε τη λύση να δημιουργηθεί νέος χώρος εκδηλώσεων στην περιοχή όπου παλιότερα υπήρχε το θρυλικό «Καράβι». Δηλαδή σε αρκετή απόσταση από τα σπίτια.
Όπως μαθαίνουμε, ήδη οι μπουλντόζες του δήμου έχουν πιάσει δουλειά για να στρωθεί ο χώρος ενώ οι ηλεκτρολόγοι εξετάζουν τρόπους για την ηλεκτροδότηση. Αφού ολοκληρωθούν οι προκαταρκτικές εργασίες θα τοποθετηθούν μεγάλες  πτυσσόμενες εξέδρες.
Ο νέος υπαίθριος χώρος αναμένεται να είναι έτοιμος στις αρχές Ιουλίου και όπως αναφέρουν πληροφορίες μια μεγάλη μορφή του ελληνικού πενταγράμμου θα τον εγκαινιάσει… Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τη Λένα Αλκαίου θα κάνουν ποδαρικό- με συναυλία-  στο νέο χώρο που θα αποτελέσει  σημείο αναφοράς της Γλυφάδας από το φετινό καλοκαίρι.
Τέλος, ο υπαίθριος χώρος θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί και αθλητικές διοργανώσεις όπως το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, αγώνες beach volley κ.α.
Πηγή : glyfada24.gr