Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα ασπρόμαυρα στιγμιότυπά της από την παραλία

Με νέα ανάρτηση στο Instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε με τους ακολούθους της, καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή παίρνοντας διάφορες πόζες μέσα από τη θάλασσα, φορώντας το μπικίνι της. «Πάμε όλοι μαζί, σε μια παραλία» έγραψε στη δημοσίευση που έκανε, την Κυριακή 30 Ιουνίου, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Μεταξύ άλλων, τα στιγμιότυπα της Ντορέττας Παπαδημητρίου σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης που της έγραψε: «Ωραιότατο κορίτσι».

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου

doretta82

doretta8

doreta

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της από το Πάσχα, που πήγε στην Πάρο μαζί με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Διονύση Πηλαδάκη. Μητέρα και γιοι, ποζάρουν μαζί από το νησί κοιτάζοντας χαμογελαστοί τον φακό, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φάνηκε πως ήταν μαζί τους, η Μαρία Σολωμού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Fipster. «Πάσχα με οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης στο Instagram που έκανε τη Μεγάλη Πέμπτη. Στο post της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου συμπεριέλαβε και φωτογραφίες που τράβηξε από τα σοκάκια του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες

ntoretta_paidia
doretta83
ntorettapaidia1
doretta822
doretta82
doretta32

 

πηγή: protothema.gr