Ο Άδωνις, το Survivor και το σόου στην Ιχθυαγορά

“Ντελάλης” των τιμών ο Άδωνις Γεωργιάδης που επισκέφτηκε την Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών φιγουράροντας δίπλα στον πρόεδρο και άλλοτε παίκτη του Survivor, Βασίλη Σίμο. Ένταση με πολίτη που του έκλεισαν τον δρόμο.

Με την ακρίβεια να καλπάζει στη χώρα, τα νοικοκυριά να ασθμαίνουν αλλά και να αγωνιούν για το ζοφερό μέλλον και το σαρακοστιανό τραπέζι να προμηνύεται “αλμυρό” κρίνοντας από την πορεία των τιμών στα τρόφιμα, η κυβέρνηση συνεχίζει να κομπάζει για τo Market Pass και να στήνει επικοινωνιακά show σε λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ, διαφημίζοντας το “καλάθι του νοικοκυριού”.

Μία τέτοια παράσταση εκτυλίχθηκε και στη Βαρβάκειο – Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, όπου από χθες ξεκίνησε πιλοτικά το “καλάθι” για όλη την περίοδο της Σαρακοστής και την οποία επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στήθηκε δίπλα στον πρόεδρο Ιχθυοπωλών της Βαρβακείου, Βασίλη Σίμο (γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor 3), τον οποίο μάλιστα κατηύθυνε, υποδεικνύοντάς του τι θα πει ή τι πρέπει να παραλείψει, σε ένα κακοστημένο show, που σε ορισμένα σημεία έφτανε σε καλτ επίπεδα.

Ο έξαλλος πολίτης που δεν τον άφησαν να περάσει

Η “καλημέρα” του Γεωργιάδη στη Βαρβάκειο, βέβαια, φάνηκε από νωρίς το πρωί, όταν ένας πολίτης βγήκε εκτός εαυτού με το σκηνικό που είχε στηθεί στη Βαρβάκειο για τη… διαφήμιση των τιμών στους πολίτες, οι οποίοι τις άκουγαν χωρίς να μπορούν να τις “αγγίξουν”.

Κι αυτό διότι, το πλήθος που είχε συγκεντρώσει ο Υπουργός γύρω του (κόσμος, δημοσιογράφοι κλπ) εμπόδιζαν πελάτες να προσεγγίσουν τους πάγκους. Ήταν χαρακτηριστικό το περιστατικό έντασης με έναν εκνευρισμένο πολίτη που διαμαρτυρήθηκε ότι δεν μπορούσε να περάσει. Ένα λεπτό, ένα λεπτό”, τού είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον εξαγριωμένο πολίτη να φωνάζει “τι ένα λεπτό, δεν το κατάλαβα”, επιμένοντας ότι θέλει να περάσει.

Οι “σάλτσες” και ο “κούκλος”

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος Ιχθυοπωλών ξεκίνησε να μιλά, έχοντας στο πλευρό του τον Υπουργό, ο οποίος κάθε λίγο τον διέκοπτε, σε ρόλο υποβολέα: “Εδώ και πολύ καιρό η αγορά ήταν παραμελημένη και προσπαθούμε να βγάλουμε μία μεγάλη άκρη με τον υπουργό και να είναι και η αγορά μέσα σε όλα τα πράγματα”, είπε ο Βασίλης Σίμος, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τον διακόπτει:

“Έλα άσε τις σάλτσες τώρα και πες μας τις τιμές”.

Ο Βασίλης Σίμος άρχισε να αναλύει τις τιμές στα σαρακοστιανά, ενώ όταν θέλησε να πει ότι “η αγορά μπορεί να κατεβάσει 1 ευρώ, να θέλει να ξεπουλήσει κάποιος…”, ο Υπουργός τον διέκοψε εκ νέου για να του πει “πες μας τα υπόλοιπα, άσε τις σάλτσες σου είπα”.

Στο τέλος μάλιστα, στο αποκορύφωμα της πρωινής παράστασης της Βαρβακείου, τον επαίνεσε κιόλας για την ομορφιά του, λέγοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τον κύριο Σίμο, είναι και κούκλος, είναι και ψηλός, είναι και νέος, έχει και όρεξη”.

πηγή: Χρήστος Μπαρούνης / news247.gr