Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης βάφτισε την κόρη του! Και το όνομα αυτής… Αλίκη

Το πρώτο κορίτσι στην οικογένεια Βουγιουκλάκη ήρθε στη ζωή στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 και χάρισε αμέτρητα χαμόγελα στην οικογένεια της αείμνηστης ηθοποιού! Το απόγευμα της Κυριακής, ο ανιψιός της Αλίκης ΒουγιουκλάκηΑιμίλιος και η σύζυγός του, Κατερίνα, βάφτισαν την μονάκριβη κορούλα τους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Οι προσκεκλημένοι του μυστηρίου είχαν την χαρά να ακούσουν από τα χείλη του ιερέα ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Αλίκη! 23 χρόνια μετά το θάνατο της μεγάλης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη, που άφησε το στίγμα της στο θέατρο και εξακολουθεί να μεγαλώνει γενιές και γενιές, ήρθε στη ζωή η… νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη. Νονοί της μικρής είναι οι επιστήθιοι φίλοι των γονιών της, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Δημήτρης Κιούσης και Χριστιάνα Παπαγεωργάκη.

Το θέμα της βάφτισης ήταν η λίμνη των κύκλων, αφού τόσο στην είσοδο της εκκλησίας όσο και στον μπουφέ υπήρχαν κύκνοι και μπαλαρίνες σε άσπρο και ροζ χρώμα. Οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας έφτασαν στην εκκλησία λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να είναι μάρτυρες του μυστηρίου.

Πηγή : tlife.gr