Ο ΑΟ Γλυφάδας Κεραυνός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο  ΑΟ Γλυφάδας Κεραυνός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μία λαμπρή εκδήλωση, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και τίμησαν με την παρουσία τους το ιστορικό, αθλητικό σωματείο της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, Άννυ Καυκά, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Νατάσα Αργυροπούλου, Μάριος Κασσέρης και Δημήτρης Αγγελάτος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα, κ. Χριστοβασίλης κ.ά.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα ωραίο βίντεο γεμάτο με στιγμές των παιδιών από όλη τη χρονιά και στη συνέχεια ο ΑΟ Γλυφάδας Κεραυνός τίμησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και ακολούθως βράβευσε το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου. Κατόπιν οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική και πλούσιο γεύμα, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά. Μάλιστα, σε όλα τα παιδιά δόθηκε από ένα αναμνηστικό της ομάδας, ενώ κληρώθηκαν και πολλά ακόμα δώρα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Παρότι μπήκαμε στο Φεβρουάριο, εύχομαι καλή χρονιά στον αγαπημένο μας Κεραυνό Γλυφάδας, ο οποίος είναι πράγματι ένας ιστορικός σύλλογος της πόλης μας., που ταυτίζεται με την ιστορία της. Νομίζω πως φέτος σωματείο είναι ακόμα καλύτερο και ανανεώνεται και στις ακαδημίες του και στη διοίκησή του σε όλα τα επίπεδα. Άρα πατώντας πάνω στην ιστορία μας προχωράμε και θα προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού, όλα τα παιδιά και τους προπονητές, τον Άγγελο Παπαγιάννη και να συγχαρώ για το ότι κάθε φορά οι συναντήσεις μας είναι όλο και πιο ζεστές και μαζικές και τα παιδιά αυξάνονται. Αυτό δείχνει ότι κάνετε πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτήν την προσπάθεια είμαστε υποχρεωμένοι να τη στηρίξουμε, να την αναδείξουμε και με κάθε τρόπο να είμαστε κοντά σας και σε ό,τι αφορά στην υλικοτεχνική υποδομή και σε ό,τι αφορά στην κατ’ εξοχήν ενίσχυση του Συλλόγου. Να είστε όλοι και όλες καλά με υγεία, αγάπη και χωρίς τραυματισμούς. Μπράβο στο σύλλογο για την οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει και εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο. Για τον υπουργό επιτρέψτε μου να πω πως γνωριζόμαστε καλά και θα ήθελα να σας πω ότι η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να προχωράμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου. Μακάρι οι περισσότεροι να ήταν σαν τον υπουργό, τότε η Ελλάδα θα πήγαινε καλύτερα».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε: «Καλή χρονιά σε όλους, σε μία χρονιά που οφείλει να σηματοδοτήσει κάτι διαφορετικό. Προτιμώ να μιλήσω αθλητικά και όχι πολιτικά. Γνωρίζω ότι οι πολιτικοί συνήθως από τα βήματα δίνουν υποσχέσεις, που τις περισσότερες δεν τις πραγματοποιούν, τις πιο πολλές φορές είναι γράμματα «γραμμένα στο χιόνι». Μετά από συζητήσεις που είχαμε με το Δήμαρχο έχουμε μια πλήρη εικόνα. Το γήπεδο της Γλυφάδας είχε μπει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων χωρίς να υπάρχουν χρήματα, οπότε εκ των πραγμάτων καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε θέση όχι να το υλοποιήσουμε, αλλά μαζί με το Δήμο, μαζί με το Δήμαρχο, να δούμε πώς στο επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να το εντάξουμε πραγματικά στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με τις απαραίτητες πιστώσεις. Με τον κύριο Δήμαρχο γνωρίζετε πως προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες, αλλά έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Έχουμε συνεργαστεί και με τον κύριο Δορκοφίκη για προγράμματα μαζικού αθλητισμού και νομίζω ότι στα χρόνια που είμαι σε αυτήν τη θέση έχω αποδείξει ότι κάνω πράξη τις υποσχέσεις μου. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε πραγματικά να κάνουμε κάτι καλό για τις αθλητικές υποδομές της ομάδας σας».

Ο προπονητής των ακαδημιών του ΑΟ γλυφάδας, Άγγελος Παπαγιάννης, είπε: «Καλή χρονιά με υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες! Σας ευχαριστούμε όλους που είστε κοντά μας στη δεύτερη χρονιά που η ομάδα μας κόβει την πίτα της και με την παρουσία σας μας δείχνετε το ενδιαφέρον σας για την πρόοδο της ιστορικής για την πόλη μας ομάδας, αλλά και για το αύριο που είναι τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η ακαδημία μας μέσα σε δύο χρόνια παρουσίασε μεγάλη άνοδο και ελπίζουμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται κοντά μας σε αγωνιστικές, αλλά και εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, δίνοντάς μας δύναμη και βάζοντας περισσότερους στόχους για τη συνέχεια. Προς αυτήν την κατεύθυνση μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Αντιδήμαρχος, κ. Δορκοφίκης, ο οποίος από τη θέση του τομεάρχη Αθλητισμού και ο Δήμαρχος τον οποίον και ευχαριστούμε για όλα. Η ομάδα μας είναι κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας και η ακαδημία είναι κομμάτι από το μέλλον της Γλυφάδας. Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε και στη μελλοντική σας βοήθεια».

πηγή: iglyfada.gr