Δήμος Γλυφάδας: Διπλασίασε τα ταμειακά διαθέσιμα μέσα σε τρία χρόνια!

άνω από 24 εκατομμύρια ευρώ, έχει στα ταμεία του ο δήμος Γλυφάδας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου.

Όταν το 2014 ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, τα ταμειακά διαθέσιμα ήταν 13,5 εκατομμύρια ευρώ. Με αφορμή τα έργα που γίνονται αυτή την περίοδο στην πόλη, αλλά και τα σχόλια κάποιων, που διαδίδουν ότι ξοδεύονται πολλά χρήματα, ο Γιώργος Παπανικολάου τονίζει:

“Συνεχίζουμε καθημερινά, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη δενδροφύτευση και την ασφαλτόστρωση στη Γλυφάδα, παράλληλα με άλλες παρεμβάσεις που ομορφαίνουν και εκσυγχρονίζουν την πόλη μας.

Ολοκληρώσαμε την ασφαλτόστρωση στην ‘Ιωνος Δραγούμη, στη Ζακύνθου, στη Χίου και στο μεγαλύτερο μέρος της Γεννηματά (σύντομα και το υπόλοιπο) και συνεχίζουμε σε πολλούς ακόμα δρόμους.

Επίσης, όποιος περάσει από την Παπανδρέου και την Ανθέων θα δει πως έχει αλλάξει όψη η περιοχή με τους φοίνικες που μόλις φυτέψαμε!
Και ένα σχόλιο ακόμα: Ορισμένοι – λίγοι ευτυχώς – που είχαν μάθει «αλλιώς» (και ο νοών νοείτω), στην αγωνία τους να απαξιώσουν τη συλλογική προσπάθεια της δημοτικής μας αρχής, επιχειρούν να διαδώσουν ότι ο Δήμος ναι μεν κάνει έργα, αλλά ξοδεύει υπερβολικά πολλά λεφτά, σε καιρό μάλιστα κρίσης.
Προς υπενθύμιση, λοιπόν: Παραλάβαμε το 2014 (ακριβώς σε καιρούς κρίσης) το ταμειακό διαθέσιμο του Δήμου Γλυφάδας στα 13,5 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα, μετά από τρία χρόνια νοικοκυρέματος και χρηστής διοίκησης, ξεπερνάει ήδη τα 24 εκατ.!
Και η αγωνία μας είναι οι πόροι αυτοί να επιστρέφονται στους πολίτες, να επανεπενδύονται με τις βέλτιστες προδιαγραφές.
Με σοβαρούς και διαφανείς διαγωνισμούς, πετυχαίνουμε τα έργα να γίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση και την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Συνεχίζουμε”.

Πηγή : Notia.gr