Ο γάμος της χρονιάς στη Γλυφάδα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το καλοκαίρι ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» η μέλλουσα σύζυγος του Δημάρχου Γλυφάδας, Εύα Ντογιάκου, «ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο, 21 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα».

Η νεαρή δικηγόρος που «έκλεψε» την καρδιά του πρώτου δημότη της Γλυφάδας, Εύα Ντογιάκου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε και οι δύο πάρα πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα ενώσουμε τις ζωές μας και θα έχουμε μια κοινή πορεία στο μέλλον. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και εμείς και οι οικογένειές μας. Το μυστήριο δίνει πολλή χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας αγαπάνε. Η αλήθεια είναι πως ακόμα είμαστε σε ένα διερευνητικό στάδιο και δεν έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το γάμο, δεν έχουμε επιλέξει μπομπονιέρες ούτε έχω κάνει ακόμα πρόβα νυφικού. Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και προσπαθούμε να τα συντονίσουμε όλα».

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου που της έκανε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Παπανικολάου, η Εύα Ντογιάκου είπε: «Ήμασταν οι δυο μας και έγινε με πολλή αγάπη. Ήταν μια στιγμή δύο ανθρώπων που αγαπιούνται και θέλουν να προχωρήσουν μαζί στη ζωή τους. Πρέπει να δίνουμε σημασία στην ουσία των πραγμάτων και στη βαθιά αγάπη των ανθρώπων, γιατί είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Πρέπει πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Ήταν μια προσωπική στιγμή».

Η όμορφη, μέλλουσα, νύφη υπηρετεί τη μάχιμη δικηγορία και έχει εξειδικευτεί στο ποινικό δίκαιο και όπως επισημαίνει: «Το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό, αλλά όταν υπάρχει αγάπη σε αυτό που κάνεις, γιατί εγώ αγαπώ το επάγγελμά μου, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Μένουμε μαζί στη Γλυφάδα, είναι η βάση μας και την αγαπάμε πολύ», ενώ παραδέχεται πως για εκείνη η φυσική κατάληξη ενός γάμου είναι η δημιουργία οικογένειας. «Τα παιδιά τα δίνει ο Θεός και με το καλό όταν έρθει εκείνη η ώρα, καλώς να έρθει και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Μακάρι να έχουμε κι αυτήν την ευλογία».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που αναμένεται να εγκαταλείψει το «club των εργένηδων», ανέφερε για την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Ντογιάκου, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο «Real Fm»: «Βρέθηκε και για εμένα ο άνθρωπός μου και χαίρομαι πάρα πολύ που και εκείνη με αντέχει και θα ανέβουμε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι μια ηρωίδα και με τη βοήθεια του Θεού εύχομαι να γίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια».

Αδιαμφισβήτητα ο γάμος του Δημάρχου Γλυφάδας με την αγαπημένη του αναμένεται να αποτελέσει το γεγονός του καλοκαιριού για τα νότια προάστια, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί, μιας και ο κύκλος τόσο του Γιώργου Παπανικολάου, όσο και της Εύας Ντογιάκου, είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Το «iglyfada» εύχεται «βίον ανθόσπαρτον» και καλούς απογόνους στον κ. Γιώργο Παπανικολάου και στην κα Εύα Ντογιάκου!

Πηγή : iglyfada.gr