Ο ιδρυτής του PayPal ετοιμάζει ένα… πλωτό ανεξάρτητο κράτος!

Ο Πίτερ Τιελ είναι ο εμπνευστής του PayPal και απ’ ότι φαίνεται οι ιδέες του δεν σταμάτησαν στην δημιουργία της εταιρίας – κολοσσού. Κι αυτό γιατί έχει στα σκαριά ένα υπερφιλόδοξο σχέδιο, για την δημιουργία ενός πλωτού κράτους που θα επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Το project θα γίνει στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού. Ο Τιελ θέλει να φτιάξει ένα σύμπλεγμα νησιών που θα συγκροτούν ένα ανεξάρτητο κράτος. Τα νησιά θα είναι φυσικά τεχνητά και πλωτά. Τα νησιά θα βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά από την Αυστραλία, ενώ το κοντινότερο κατοικημένο νησί είναι η Ταϊτή.

Το κόστος θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια δολάρια και ο πληθυσμός που θα μπορεί να έχει το νησί δεν θα ξεπερνά τους 300 ανθρώπους. Ο Τιελ θέλει να χτίσει στο πλωτό νησί – ανεξάρτητο κράτος, σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, καζίνο, πισίνες κλπ, με το νόμισμα που θα χρησιμοποιείται να είναι το κρυπτονόμισμα Vayron.

Η μελέτη έχει ήδη ξεκινήσει. Υπολογίζεται να είναι έτοιμο το 2022, ενώ με την βοήθεια της κυβέρνησης της Πολυνησίας, θα είναι έτοιμο λίγο νωρίτερα. Υπομονή μέχρι το 2022 λοιπόν, για όσους θέλουν και μπορούν να μετακομίσουν σε αυτό το παράξενο νησί.

Πηγή : e-daily.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ