Ο Κωνσταντέλλος παρουσιάζει την «Πόλη για να ζεις 2014-2023»

Στις 23 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιήσει την πρώτη κεντρική ανοιχτή προεκλογική του εκδήλωση ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Δημοσιογράφου».

Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης θα είναι «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις 2014-2023», στέλνοντας το μήνυμα ότι η παράταξη του Δημάρχου θα συνεχίσει το έργο της και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο. Στο δεύτερο μέρος, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Πόλη για να ζεις» για τη νέα περίοδο. Τέλος, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού στις εκλογές της 19ης Μαΐου.

H ημερομηνία της πρώτης προεκλογικής εκδήλωσης δεν επιλέχτηκε τυχαία, καθώς τότε συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την ίδρυση της παράταξης στην οποία ηγείται ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ απέχει και τρεις μήνες από τις εκλογές.

πηγή: dimosiografos.com