Ο Κώστας Τουρνάς για περιορισμένες εμφανίσεις στο «Πειραιώς 131»

Οι εμφανίσεις του Κώστα Τουρνά στο «Πειραιώς 131» πιάνουν το νήμα από τα πρώτα βήματά του και φτάνουν στο σήμερα.

Μια συναρπαστική μουσική διαδρομή που διαρκεί σαράντα ολόκληρα χρόνια θα αποκαλύψουν οι εμφανίσεις του Κώστα Τουρνά. Από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στη σκηνή του «Πειραιώς 131», για περιορισμένες εμφανίσεις.

Μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών οι νέες εμφανίσεις του Κώστα Τουρνά πιάνουν το νήμα από τα πρώτα βήματά του με τους POLL, που έδωσαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί στη μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή και φτάνουν μέχρι το σήμερα.

Από τα «Απέραντα Χωράφια» και το «Άνθρωπε Αγάπα», μέχρι το «Κλέβει ο Καιρός» και το «Τουρνάς ’11», ο καινοτόμος μουσικός ήταν και είναι μόνιμα σε δράση αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα στις ζωές μας, με τραγούδια από εκείνα που μιλούν στην καρδιά.

Δεκάδες τραγουδιστές έχουν ερμηνεύσει τα τραγούδια του Κώστα Τουρνά, ενώ ο ίδιος έχει συνθέσει πάνω από 500 τραγούδια.

Μαζί του στη σκηνή οι Δημήτρης Τσοπανέλης (κιθάρα – τραγούδι), Κώστας Βήχος (μπάσο), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα), Διαμαντής Καλαφατιάδης (πιάνο / πλήκτρα) και ο Γιάννης Τούντας (μίξη ήχου).

«Πειραιώς 131»
Πειραιώς 131 – Αθήνα
Τηλ.: 2103450922

Προπώληση: viva.gr και 210 3450922

Τιμές εισιτηρίων
Ορθίων: 10 ευρώ
Καθήμενων: Α’ ζώνη 20 ευρώ, Β’ ζώνη 15 ευρώ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

* Οι θέσεις καθήμενων είναι σε προκαθορισμένα τραπέζια και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι πιθανόν να καθίσουν και με άλλους.

* Η αγορά εισιτηρίου στην Α και Β ζώνη καθημένων περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία υπάρχει και έξτρα υποχρεωτική κατανάλωση.

πηγή: hit-channel.com