Ο Maluma επισκέφτηκε παιδιά με καρκίνο και τα άφησε να του κόψουν τα μαλλιά

Μια κίνηση για καλό σκοπό που πραγματικά δεν περιμέναμε.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Maluma, ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω από ένα απλό post αλληλεγγύης για όσους υποφέρουν από αυτή την ασθένεια.

Ο Κολομβιανός pop star αποφάσισε να επισκεφθεί ένα παιδικό νοσοκομείο που φροντίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και εκεί έκανε κάτι που πραγματικά κανείς μας δεν περίμενε. Ο τραγουδιστής του «Mala Mía» που ως γνωστό έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά του άφησε τους μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου να του τα κόψουν, σε μια κίνηση που είχε σκοπό να εμπνεύσει το κοινό να βοηθήσει ώστε σύντομα η ασθένεια να αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά.

Φυσικά, ο Maluma δεν έμεινε σε αυτό, αλλά συνέβαλε οικονομικά και στη βοήθεια για την αναζήτηση θεραπείας αυτής της θανατηφόρας νόσου, ενώ συγκινητικό ήταν και το μήνυμα που συνόδευσε το post στο instagram από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

Είναι αδύνατο να μπω στη θέση αυτών των μικρών, αλλά γι’ αυτά τα χαμόγελα κάποιος θα έκανε τα πάντα. Σας ευχαριστώ μικροί δάσκαλοι γιατί μας διδάσκετε τόσα πολλά… και σίγουρα τη επόμενη φορά δεν θα πάω σε ένα κομμωτήριο, αλλά θα έρθω να σας βρω χιλιάδες φορές

Πραγματικά αξιοθαύμαστος!

πηγή: hit-channel.com