Ο μεγάλος τελικός του Survivor στο Γκολφ της Γλυφάδας ?

Και το γήπεδο του Γκολφ της Γλυφάδας φαίνεται να εξετάζουν οι παραγωγοί του Survivor για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Όπως είναι γνωστό το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές όλους αυτούς τους μήνες σε ανατροπές… Η τακτική αυτή ίσως κρύβει και το μυστικό της επιτυχίας. Έτσι αφού ακούστηκαν πολλές τοποθεσίες (από νησιά του Αιγαίου, κλειστά γυμναστήρια κ.α) για το φινάλε του παιχνιδιού ο Τούρκος παραγωγός κατέληξε στην επιλογή της Αθήνας. Φυσικά, δεν έδωσε το ακριβές στίγμα με συνέπεια οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν.
Το glyfada24.gr συνάντησε και συζήτησε το θέμα με ανταποκριτή τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου ο οποίος διαμένει  και στην πόλη μας. Όπως μας είπε, ο Ατζούν Ιλίτζαλι όταν είχε έρθει πέρυσι στη Ελλάδα έμεινε στα νότια προάστια και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει σε διάφορα σημεία της Γλυφάδας. Μεταξύ των σταθμών ήταν και το Γκολφ. Το γήπεδο του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Κάτι που ταιριάζει και με το ριάλιτι παιχνίδι. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Τούρκου ανταποκριτή, ο παραγωγός Survivor και οι συνεργάτες του είχαν εξετάσει και την ξενοδοχειακή επάρκεια της ευρύτερης περιοχής. Βέβαια, άλλη πηγή πληροφόρησης δεν βρήκαμε καθώς απ’ ότι φαίνεται υπάρχει αυστηρή ρήτρα εμπιστευτικότητας… Φυσικά, όσο πλησιάζει η ημερομηνία για το μεγάλο φινάλε, αναμένεται να γίνει γνωστή και η τοποθεσία τέλεσης του τελικού.
Στο μεταξύ, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι ο ημιτελικός Survivor θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ο τελικός στις 5 Ιουλίου και θα παραβρεθούν όλοι οι παίκτες. Όπως είναι ήδη γνωστό οι τελευταίες μάχες για την ανάδειξη του νικητή θα γίνουν στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την ίδια, οι παίκτες θα φύγουν νωρίτερα από τον Άγιο Δομίνικο και θα μεταφερθούν σε μέρος εκτός Ελλάδας, χωρίς κινητό, προκειμένου να είναι απομονωμένοι και να μην έχουν καμία πληροφόρηση ή επικοινωνία σχετική με το Survivor.
Πηγή : Glyfada24.gr