Ο Νίκος Λεβετσοβίτης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας

Την σκυτάλη της Προεδρίας του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Γλυφάδας ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση του Δήμου Γλυφάδας) πήρε από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Νίκος Λεβετσοβίτης,

Στη συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 27 Φεβρουαρίου, το δημοτικό συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Προέδρου – Δημάρχου από τη θέση του Προέδρου και συνάμα αποδέχτηκε και τη διάδοχη κατάσταση που είναι ο Νίκος Λεβετσοβίτης.

Μάλιστα μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκου Λεβετσοβίτη, η αίθουσα γέμισε από χειροκροτήματα, τόσο των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων, όσο και από τους συνδημότες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.

Ο Δήμαρχος εισηγούμενος το θέμα τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένο το πρόγραμμά του και γι’ αυτό προβαίνει σε αυτή την παραίτηση αλλά αφήνει στη θέση αυτή τον Νίκο Λεβετσοβίτη ενώ τόνισε ότι στην αντιπροεδρία παραμένει η Μαίρη Παπάζογλου. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους αντιπροέδρους που πέρασαν από το νομικό πρόσωπο επί θητείας του, άλλος για περισσότερο διάστημα κι άλλος για λιγότερο κι έτσι είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δημήτρη Νιτσιόπουλο αλλά και στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Επίσης, αναφέρθηκε και στην σύντομη Προεδρία του Νίκου Νικολάου θυμίζοντας πως τότε δεν ευσταθούσε η απόφαση κι έτσι δεν παρέμεινε το προεδρείο που είχε οριστεί.

Ο Νίκος Λεβετσοβίτης όμως σήμερα είναι πιο σίγουρος στη θέση αυτή αφού πλέον το διάστημα που προηγήθηκε έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την τροποποίηση του καταστατικού γι’ αυτό και το θέμα ήρθε καθυστερημένα προς συζήτηση παρόλο που ήταν γνωστό πολύ νωρίτερα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη.

Ο Νίκος Λεβετσοβίτης αναλαμβάνει ένα καίριο πόστο της δραστηριότητας και της προβολής του Δήμου αφού τίθεται επικεφαλής στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό και την Κοινωνική Παρέμβαση, τομείς που χειρίζεται το νομικό πρόσωπο του Δήμου.

Τη συζήτηση έκλεισε ο νέος Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Νίκος Λεβετσοβίτης ευχαριστώντας τον Δήμαρχο που τον πρότεινε για τη θέση αυτή, τους συναδέλφους του που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τόνισε ότι «ελπίζω να ανταπεξέλθω των προσδοκιών».

πηγή : palmos-glyfada.gr