Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης αναλαμβάνει την θεση του συντονιστή Διευθυντή στο ΣΕΦ

Δείτε την σχετική ανακοίνωση :

Σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για την χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό, αναλαμβάνω τη θέση του Συντονιστή Διευθυντή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Τους τελευταίους μήνες, το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες, οι παράγοντες ομάδων και σωματείων, και πρωτίστως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα για να καταστήσουμε το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας σύγχρονο, λειτουργικό, οικολογικό και μέσω πυκνών δράσεων εναρμονισμένο με την ελληνική κοινωνία.

Ειδική μνεία θέλω, όμως, να κάνω στο έργο της Christina Tsiligkiri, η οποία αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη ιδεών και αξιών, τη στιγμή που από τη νέα της θέση είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξίσου παραγωγική συνεργασία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, κ. Kyriakos Mitsotakis, και τον Υφυπουργό Λευτέρης Αυγενάκης για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση προς το πρόσωπο μου.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής στον καλό φίλο Dimitrios Bardakas. Άλλη μια πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε μαζί!

Σε μια εποχή που όλοι “μένουμε σπίτι”, καλούμαστε να σχεδιάσουμε τη μελλοντική βιωσιμότητα του σταδίου μας και να διασφαλίσουμε ότι θα αποτελεί και την επαύριον της κρίσης φάρο αθλητικών αξιών που θα δεσπόζει πάνω από τον Φαληρικό κόλπο και κατ’ επέκταση την Νότια Αθήνα!