Ο παραμορφωμένος μπατίρης που έφαγε «πόρτα» από 300 οντισιόν και τον έμαθε ο κόσμος σε μια νύχτα…

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα της γέννησής του. Κατά την διάρκεια που θα έρχονταν στον κόσμο, μία επιπλοκή στον τοκετό έκανε τα νεύρα του… προσώπου του να παραλύσουν. Τα μάγουλα, τα χείλη και η γλώσσα του παρέμειναν παράλυτα από τις πρώτες του αναπνοές.

Όταν ήταν μόλις 11 χρονών, οι γονείς του χωρίζουν. Στα 13 του έχει αλλάξει σχολικό περιβάλλον ήδη πάνω από 10 φορές. Τον έδιωχναν για την κακή του συμπεριφορά. Βλέπεις τον χτυπούσαν τα άλλα παιδιά και τον κορόιδευαν για την άσχημη ομιλία και το περίεργο ανάστημά του.

Μέχρι τα 24 του έχει επιτελέσει ΕΡΓΆΤΗΣ σε ζωολογικό κήπο, πορτιέρης και μπράβος. Μα ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός. Πήγε σε πάνω από 300 στούντιο, για να περάσει από διάφορες οντισιόν. Δεν τον δέχτηκαν σε κανένα.

Στα 24 του, κάνει μία ποpνογραφική ταινία για να μπορέσει να βγάλει κάποια χρήματα ώστε να ζήσει.

30 καλοκαίρια από την ημέρα της γέννησής του, αποφάσισε να πουλήσει τα κοσμήματα της γυναίκας του χωρίς να της το πει, και εκείνη τον χωρίζει αφήνοντάς τον με το μόλις ενός ετών παιδί τους. Η οικονομική τους κατάσταση δεν μπορούσε να καλύψει ούτε την τροφή του παιδιού, όμως δεν το έβαλε κάτω. Πούλησε τον σκύλο του για μόλις 50 δολάρια για να μπορέσει να το ταΐσει.

Την ίδια χρόνια, και ενώ καθόταν σε ένα μπαρ, παρακολούθησε έναν αγώνα πυγμαχίας που τον ενέπνευσε. Σε δύο μόλις ημέρες είχε έτοιμο το σενάριο. Πούλησε αμέσως την ταινία για 25,000 δολάρια με τον όρο να είναι εκείνος ο Πρωταγωνιστής. Η ταινία έκανε πάταγο αμέσως και γίνεται κατευθείαν υποψήφια για 10 Όσκαρ. Εκείνος κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. Και το όνομά του βρίσκεται παντού. Από τότε, η πορεία του στον χώρο αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά. Ήταν χαραγμένη από την αρχή.

Η ταινία ονομάζεται «Rocky» και εκείνος Σιλβέστερ Σταλόνε.

πηγή: newside.gr