Ο Υμηττός θα αποκτήσει το δικό του Μουσείο

Καρπούς απέδωσε η συνάντηση του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης και Προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτου με τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαρτίου στο Δημαρχείο Ελληνικού Αργυρούπολης.


Δρομολογείται μια σπουδαία πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Μουσείου του Υμηττού που θα αναδείξει την ιστορία, τη σπουδαιότητα αλλά και την φυσική ομορφιά του βουνού που ενώνει όλους.

«Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία που εμένα προσωπικά με συγκινεί πολύ και με βρίσκει θερμό υποστηρικτή, καθώς θα φωτίσει και θα ενώσει το παρελθόν με το παρόν αλλά και το μέλλον του Υμηττού μας που οφείλουμε να προστατεύσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές»,
δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης εκλεκτοί ακαδημαϊκοί, συνεχιστές του οράματος του αείμνηστου καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Σπύρου Λέκκα σχετικά με τη δημιουργία του Μουσείου Υμηττού.

Το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί σε όλους τους Δημάρχους και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΥ μια ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου όλοι μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την μοναδική πρωτοβουλία