Οι Bullet For My Valentine έρχονται στην Ελλάδα

Για δύο δυνατές βραδιές, την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα και το Σάββατο 6 Απριλίου στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη.

Συνέδεσαν το όνομά τους με την έκρηξη του metalcore στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, με δίσκους-σταθμούς για το είδος. Οι Bullet For My Valentine αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του metal χώρου που έβγαλε η Βρετανία τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η επιτυχία τους δεν περιορίστηκε στην Ευρώπη.

Με ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην Αμερική (και 10 εκατομμύρια παγκοσμίως), αλλά και τρία άλμπουμ που ανέβηκαν στο Top 10 του Billboard 200, η μπάντα από την Ουαλία σαρώνει τις σκηνές σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τραγούδια που αποτελούν ύμνους του μοντέρνου metal.

Your Betrayal, Tears Don’t Fall, Scream Aim Fire, 4 Words (To Choke Upon), αυτά είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που αποτελέσαν το soundtrack για μια ολόκληρη εποχή του σκληρού ήχου και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στην Ελλάδα, στις πρώτες headline εμφανίσεις των Bullet For My Valentine στη χώρα μας.

Οι Bullet for my Valentine, όμως, δεν είναι ένα συγκρότημα που βασίζεται μόνο στις παλιές του δόξες. Ανανεώνουν τον ήχο τους από άλμπουμ σε άλμπουμ, προσθέτοντας συνεχώς νέα στοιχεία, με την πιο πρόσφατη δουλεία τους, το Gravity, να τους βρίσκει να κινούνται σε πιο ηλεκτρονικά, αλλά, παράλληλα, πάντα ηλεκτρικά μονοπάτια.

Κάθε τους ζωντανή εμφάνιση αποτελεί ένα μεγάλο metal πάρτι και αυτήν τη φορά είμαστε όλοι καλεσμένοι.

Έτοιμοι; SCREAM! AIM! FIRE!

Info

> Παρασκευή 5 Απριλίου, Piraeus 117 Academy.

Σάββατο 6 Απριλίου, Principal Club Theater.

> Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ, στη συνέχεια η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 30 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Αθήνα Bowel of Noise Θεμιστοκλέους 25. Τηλέφωνο: 2103846783 Metal Era Εμμανουήλ Μπενάκη 22. Τηλέφωνο: 2103304133

Σημεία προπώλησης: Θεσσαλονίκη Eightball Club Πίνδου 1, Λαδάδικα. Τηλέφωνο: 6937176490 .WE Γ’ Σεπτεμβρίου και Γρ. Λαμπράκη. Τηλέφωνο: 2310284700. PAOK BC STORE – PAOK SPORTS ARENA Αντώνη Τρίτση 12, Πυλαία. Τηλέφωνο: 2315514760.

> Σε όλη την Ελλάδα, δίκτυο καταστημάτων Public.

> Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketmaster.gr (Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου).

πηγή: oneman.gr