ΑΤ Ελληνικού – Αργυρούπολης: Οι μειώσεις στο προσωπικό

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής πραγματοποίησε συνάντηση με συναδέλφους και τη Διοίκηση του Τμήματος Τάξης Ελληνικού – Αργυρούπολης για τα προβλήματα της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Το Α.Τ. Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει Υπάρχουσα Δύναμη ογδόντα τέσσερα (84) άτομα, ενώ η Παρούσα είναι τριάντα οκτώ (38), διότι, είκοσι τέσσερις (24) είναι αποσπασμένοι σε άλλες Υπηρεσίες, τρεις (3) είναι υπό ένδειξη αναρρωτικής άδειας και έξι (6) σε υπηρεσία γραφείου.

Από την παρούσα Δύναμη δύο (2) Αστυνομικοί διατίθενται καθημερινά για τη φύλαξη ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας, δύο (2) σε σταθμούς του Μετρό, τρεις (3) σε στόχους στην Ηλιούπολη, τέσσερις (4) καθημερινά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ένας (1) στο κέντρο της Αθήνας στις πεζές περιπολίες.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο συγκεκριμένο Τμήμα Τάξης, λαμβάνουν ένα (1) ρεπό ανά δύο (2) εβδομάδες, ενώ η Γραμματεία κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να χορηγούνται τα ρεπό που οφείλει η Υπηρεσία, παράλληλα με τη χορήγηση των αδειών (νέου έτους και υπόλοιπα έτους 2019).