Οι μουσάτοι είναι οι καλύτεροι σύντροφοι, λέει νέα έρευνα

Φίλοι μου καλοξυρισμένοι ή σπανοί, σας έχω άσχημα νέα. Οι μουσάτοι όχι μόνο ψηφίζονται από τις γυναίκες ως πιο ελκυστικοί σε σύγκριση με τους υπόλοιπους, αλλά επιπλέον θεωρούνται και καλύτεροι γκόμενοι. Πετάξτε, λοιπόν, τα ξυραφάκια και τους αφρούς ξυρίσματος, και αρχίστε την «καλλιέργεια».

Πώς προέκυψε αυτό το συμπέρασμα; Από μια έρευνα που πραγματοποίησε το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ και είχε τον τίτλο-σιδηρόδρομο: «Το παράδοξο της αρρενωπότητας. Η αρρενωπότητα του προσώπου και η γενειάδα επιδρούν και καθορίζουν τις εκτιμήσεις των γυναικών για την ελκυστικότητα του προσώπου των ανδρών».

Ένα ερωτηματολόγιο δόθηκε σε 8.520 γυναίκες, οι οποίες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν άντρες, με ή χωρίς μούσια, υπό το πρίσμα «ελκυστικότητα» και «διάρκεια σχέσης». Κοινώς, σας αρέσει αυτός ο άντρας και πόσο, πιστεύετε, θα διαρκούσε η σχέση σας μαζί του; Οι γενειοφόροι αναδείχτηκαν πρωταθλητές.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι ερευνητές παρουσίασαν στις ερωτώμενες διάφορες εκδοχές του ανδρικού προσώπου, από «στρατιωτικά» ξυρισμένο μέχρι με γενειάδα Ινδού φακίρη. Στην αξιολόγησή τους οι γυναίκες έδωσαν μεγαλύτερη βαθμολογία στις γενειοφόρες εικόνες. Την ίδια στιγμή δήλωσαν πως οι ξυρισμένοι είναι κατάλληλοι για περιστασιακές σχέσεις, ενώ οι μουσάτοι για μακροχρόνιες. Και το ακόμα καλύτερο; Όσο μακρύτερες ήταν οι τρίχες του ανδρός, τόσο ανέβαινε η πιθανότητα να αποτελέσει έναν καλό σύζυγο. Της γυναίκας η καρδιά είναι, όντως, μια άβυσσος!

Πηγή : Athensvoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here