Οι πρωτοετείς φοιτητές της Γλυφάδας πηγάν και φέτος στις Βρυξέλλες.

Πολλοί δεν είχαν ταξιδέψει ξανά στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι δεν είχαν πάει ποτέ στις Βρυξέλλες. Και όλοι ευχαριστήθηκαν το ταξίδι αυτό με την ψυχή τους !

Εβδομήντα πρωτοετείς φοιτητές πήγαν και φέτος στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία, δαπάνη και οργάνωση του Δήμου μας.
Γνώρισαν από κοντά τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα όργανα, επισκέφθηκαν το Άμστερνταμ και τη Χάγη και γύρισαν πίσω πλούσιοι σε εμπειρίες και παραστάσεις. “Ο,τι πιο σπουδαίο έχω ζήσει!”, όπως μας έλεγε ένας 18χρονος φίλος.

Στην επίσκεψη αυτή που έγινε το Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες συμμετείχαν μετά από κλήρωση απόφοιτοι των Λυκείων της πόλης μας που πέτυχαν στις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι και να είναι ακόμα καλύτερη η πρώτη ευρωπαϊκή τους εμπειρία.

Ευχόμαστε σε όλα τα νέα παιδιά κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και στη ζωή τους και θα συνεχίσουμε να τους συμπαραστεκόμαστε και να τους υποστηρίζουμε με κάθε πρόσφορο μέσο.
Είναι μεγάλη μας χαρά που στις “αποσκευές” τους έχουν πλέον και αυτό το εφόδιο που με τόσο κόπο και προσπάθεια εξασφαλίσαμε από το Δήμο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here