Οι πρώτοι υποψήφιοι της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές [λίστα]

Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «ανανέωση» του οργανωτικού της σχήματος και δημοσιοποιεί σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευτούν τα στελέχη που είχαν μέχρι στιγμής θέσεις ευθύνης. 

Όπως σημειώνει η Ν.Δ. «πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ., τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους. Παράλληλα, η Ν.Δ. σήμερα ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. ».

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές προς το Μαξίμου αναφέροντας «την ώρα που η κυβέρνηση-κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η Ν.Δ. κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών».

Αναλυτικά οι πρώτες λίστες:

πηγή: efsyn.gr