Οι τάσεις στα γυναικεία κουρέματα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019!

Από το φθινόπωρο και έπειτα, οι τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα απαιτούν φυσικότητα και αποκλείουν τις ριζικές αλλαγές στα μαλλιά, εκτός κι αν αφορούν αποκλειστικά και μόνο το μήκος τους και όχι κάποιο extreme κούρεμα. Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες προτάσεις που είδαμε σχεδόν σε όλες τις επιδείξεις μόδας είχαν να κάνουν με το μέτριο μήκος μαλλιών.

Τουλάχιστον ως προς αυτό δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Ποια είναι όμως τα μεγαλύτερα trends που θα ακολουθούν όλοι οι κομμωτές τον Χειμώνα 2019;

7 Γυναικεία κουρέματα που είναι στη μόδα για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019!

Ατημέλητα bob κουρέματα

Το bob καρέ ανήκει στα κοντά κουρέματα τα οποία έχουν μια δόση γαλλικής γοητείας. Αγκαλιάζει το πρόσωπο και είναι από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις και το φετινό φθινόπωρο. Όση περισσότερη ένταση έχουν όμως τόσο το καλύτερο. Οπότε, αποτελούν ιδανική επιλογή για γυναίκες με κατσαρά μαλλιά ή σγουρά, οι οποίες θέλουν να δώσουν όγκο στο χτένισμα τους.

 

Μαλλιά ίσια στις άκρες

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η μόδα έχει αλλάξει αρκετά και από εκεί που όλες μας κάναμε κουρέματα με μύτες τώρα επιλέγουμε να είναι ίσια τα μαλλιά μας στις άκρες. Η συγκεκριμένη τάση της μόδας ήρθε για να μείνει και φέτος θα την δούμε ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

 

Κουρέματα με μύτες

Τα κουρέματα με τις μύτες δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακά όταν είναι σε κοντά μαλλιά, καθώς είναι ένας εύκολος τρόπος να τους δώσεις όγκο χωρίς να χαλάσεις το στυλ τους. Επίσης, βοηθούν πολύ να πετύχεις το ατημέλητο look, το οποίο είναι από τα must του 2019.

 

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Μπορεί σε γενικές γραμμές τα μεσαίου μήκους μαλλιά να βρίσκονται στο επίκεντρο για τον φετινό Χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όλες να κόψουμε τα μαλλιά μας. Αν λοιπόν είσαι από τις γυναίκες που αγαπούν τα μακριά τους μαλλιά, μπορείς πολύ απλά να αλλάξεις λίγο το στυλ τους κάνοντας ένα βαθύ φιλάρισμα το οποίο θα ξεκινάει από ψηλά.

 

Μακριά bob κουρέματα

Εκτός από τα bob hairstyles όμως υπάρχουν και τα long bob, τα οποία διαφέρουν μόνο στο μήκος. Ενδείκνυνται για όσες έχουν στρόγγυλο πρόσωπο, μιας και σταματάνε στο κατάλληλο σημείο το οποίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ένα πρόσωπο έχει γωνίες. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα χτενίσματα, με κυριότερο εξ αυτών τις πλεξούδες κάθε τύπου.

 

Hairstyles με κοντές αφέλειες

Το ιδανικό μήκος για τις αφέλειες φέτος είναι στο μέσο του μετώπου. Μπορείς να κάνεις ακόμη και πυκνές, αν και πάντα οι πιο αραιές αφέλειες δείχνουν πολύ πιο όμορφες και σικάτες. Αν επιλέξεις ένα τέτοιου είδους κούρεμα φρόντισε να δώσεις έμφαση στα μάτια σου, περιποιώντας τα φρύδια σου και φορώντας έντονο eyeliner.

 

Ίσια μεταξένια μαλλιά

Το τελευταίο trend δεν αφορά αποκλειστικά τα κουρέματα αλλά και τα χτενίσματα. Μπορεί το messy hairstyle να είναι στα top αλλά υπάρχει πάντα και η εναλλακτική των ίσιων καρέ μαλλιών. Το συγκεκριμένο look βολεύει πολύ και για χωρίστρα στη μέση, αλλά και για μια βαθιά στο πλάι για όσες έχουν πιο λεπτή τρίχα.

Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να εξετάσεις όλες τις προτάσεις και να βρεις εκείνη που θα ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπο, αλλά και το στυλ σου. Εσύ πως θα κάνεις τα μαλλιά σου φέτος το Φθινόπωρο;

πηγή: ediva.gr