Οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Νέα τραγωδία με έναν πεθερό να σκοτώνει τον 39χρονο γαμπρό του, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταοι στο σημείο.

Νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη διασταύρωση των οδών Κυζίκου και Μηδείας, στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 64χρονος πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ζούσε στη Θεσσαλονίκη, βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της κόρης της και του γαμπρού της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης που θεωρούσε υπεύθυνο για την κατάσταση τον γαμπρό του, ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, περίμενε τον 39χρονο έξω από το γκαράζ του σπιτιού, τον σκότωσε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που εντόπισαν τους δύο νεκρούς στον δρόμο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα κίνητρα του 64χρονου δράστη.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο έγκλημα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 69χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
πηγή: thetoc.gr