Όλγα Πολίτη: Η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καταγγέλλει εκβιασμό με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, εκβιάζοντάς την με γυμνές φωτογραφίες στις οποίες έχει γίνει photoshop.

Η κα Πολίτη είδε εαυτόν σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο, με επιτήδειους να στέλνουν παρόμοιο υλικό σε ανθρώπους που γνωρίζει.

«Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση, να είμαι θύμα μιας τέτοιας επίθεσης», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του Star η Όλγα Πολίτη.

Όπως εξηγεί, «έχει γίνει photoshop στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες διαδίδονται με email. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Έπαθα πανικό».

Η κα Πολίτη απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση. «Θα το φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει να βγει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομά μου και να βρεθούν και οι υπαίτιοι. Αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε: «Τους προειδοποιώ. Θα βρεθούν. Είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Προβλέπονται βαρύτατες ποινές. Προχωρούμε σε μηνύσεις και αγωγές. Αλίμονο εάν το 2023 στοχεύουν και “χτυπούν” σεξιστικά γυναίκες».

https://www.youtube.com/watch?v=M8f0F4mFWIw