Ολοκληρώθηκε το 2ήμερο της γιορτής του βιβλίου και της τέχνης στο Παλαιό Φάληρο

Μια πραγματική γιορτή βιβλίου και τέχνης. Ένα διήμερο γεμάτο κόσμο χαμόγελα, θετική ενέργεια, ανταλλαγές ιδεών, εθελοντισμό βιβλία, εργαστήρια, δράσεις, κατασκευές και εικαστικές παρεμβάσεις, στα οποία συμμετείχαν γονείς και παιδιά. 

Στις 19/1 και 20/1/19 το πολιτιστικό κέντρο του Φλοίσβου, μεταμορφώθηκε πραγματικά! Εθελόντριες από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία βοήθησαν στην πραγματοποίηση όλων των δράσεων, με συνέπεια, ευγένεια και επαγγελματισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Α. Γιαννικοπούλου, Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, η Κα Μαρία Σαλαγιάννη, Συντονίστρια Εκπ/κου Έργου της Δ΄Δ/νσης Αθηνών, η κα Λώρα Πετροπούλου, υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων της Δ΄Δ/νσης Αθηνών, η κα Νόρα Χατζοπούλου, υπεύθυνη του Μουσείου παιχνιδιών Μπενάκη, η κα Ελένη Γερουλάνου, συγγραφέας και υπεύθυνη της οργάνωσης Library 4 all.

Από τον Δήμο Π. Φαλήρου, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δημαρχεύον κος Α. Πανταζής, η κα Μ.Καφούρου πρόεδρος του συλλόγου Αθηνά, η κα Βίκυ Βλάχου αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικολόγων Π. Φαλήρου, η κα Μαρία Μαραντίδου εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Π. Φαλήρου, δημοτικοί σύμβουλοι, οι κυρίες Κ. Τσέργα και Μαριάννα Χατζή από το «σπίτι των συναισθημάτων» και πολλοί εκπαιδευτικοί από άλλους Δήμους.

Τα πολύ θετικά σχόλια όλων, για το θέμα και την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωση, μας ευχαριστούν και μας παρακινούν να προσπαθήσουμε, για ακόμη περισσότερες δράσεις πολιτισμού στον Δήμο Π. Φαλήρου.
Ενημερωτικό υλικό για την εκδήλωση μπορείτε να βρίσκετε εδώ:
https://www.facebook.com/events/2102139363176483/

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετείχαν:
Γιάννης Φωστηρόπουλος (Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Π. Φαλήρου)
Μαίρη Τρύφων (προϊσταμένη 9ου νηπ/γείου Π. Φαλήρου)
Κων/ντίνα Δέδε (προϊσταμένη 11ου νηπ/γείου Π. Φαλήρου)
Νίκη Κοκκινοπλίτη (Προϊσταμένη 21ου νηπ/γείου Αθηνών )
Κατερίνα Κονταξή (Νηπιαγωγός),
Κατερίνα Φώτου (Νηπιαγωγός)
Μαρία Μπουγάτσου(Φοιτήτρια ΤΕΑΠΗ, ΕΚΠΑ)

Πηγή : vimaonline.gr