Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 5ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Cheer Leading

Με την παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheer leading που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε “Εκτιμώ ότι τα επόμενα χρόνια το άθλημα με τη συμβολή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Cheer leading και Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Αμαζόνες, κ. Μιχάλη Φουντεδάκη και των συνεργατών του, θα προχωρήσει πολύ ψηλά και εσείς είστε η μαγιά που θα μας αναδείξετε ως χώρα σε διεθνείς οργανώσεις’’.
O Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατα την τιμητική βραβευσή του δήλωσε “Πολύ μεγάλο το επίτευγμά σας και αυτό αποδεικνύεται και με την παρουσία του Υφυπουργού στους αγώνες. Γίνεται μία εξαιρετική δουλειά και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και από όλους τους ανθρώπους και τους υποστηρικτές. Φαίνεται αποδεδειγμένα ότι τα παιδιά αγαπούν το άθλημα, οι προπονητές τα υποστηρίζουν και ο παράγοντες είστε διαρκώς εκεί. Εμείς σαν δήμος προσπαθούμε να υποστηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Είναι τιμή να λέμε πως για την χώρα μας, η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, είναι η κοιτίδα του Cheer leading».
Το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη με ειδικές συνθήκες βιντεοσκόπησης συμφωνα με το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο, όπως αυτό έχει εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ