Ολοκληρώθηκε ο δέυτερος κύκλος σεμιναριών Η/Υ για άτομα 3ης Ηλικίας

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η τρίτη ηλικία παραμένει σε σημαντικό βαθμό «αποκλεισμένη» από το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Στη Γλυφάδα μας γκρεμίζουμε τον αποκλεισμό αυτό!

Στο Διασχολικό μας Κέντρο στήσαμε ένα κανονικό εργαστήρι νέων τεχνολογιών και σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και τον κ. Γιάννη Σπανολιό, το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (C.S.I.) και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ολοκληρώσαμε ήδη το δεύτερο κύκλο σεμιναρίων ηλεκτρονικών υπολογιστών και πάμε για τον τρίτο – μάλιστα οι συμμετοχές είναι τόσες πολλές που θα ακολουθήσει και τέταρτος και πολλοί ακόμα απ’ ό,τι φαίνεται.

Και όχι μόνο αυτό: Θα δημιουργήσουμε ένα νέο ξεχωριστό κύκλο μαθημάτων για όσους έχουν παρακολουθήσει τα πρώτα σεμινάρια και θέλουν περαιτέρω εκπαίδευση – κάτι σαν “μεταπτυχιακό” ας πούμε! Σύντομα θα βγάλουμε ανακοινώσεις με αναλυτική ενημέρωση για τις δηλώσεις συμμετοχής και όλα τα σχετικά.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που μέχρι πρόσφατα πολλοί φοβόντουσαν ακόμα και να πατήσουν το κουμπί έναρξης του υπολογιστή και τώρα πια παίζουν τα windows στα δάχτυλα!

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που δώσαμε τέτοια ικανοποίηση σε τόσους πολίτες – έπρεπε να δείτε πώς έλαμπαν τα πρόσωπά τους όταν παραλάμβαναν τα διπλώματα μετά το πέρας των σεμιναρίων!

Συνεχίζουμε με πολλές ακόμα εκπλήξεις και δράσεις, για όλες τις ηλικίες!