Όμιλος φροντιστηρίων «αξία»: Το ταξίδι μας στη γνώση ξεκινά στη Γλυφάδα

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με επίτιμους καλεσμένους από τον πολιτικό χώρο αλλά και πολλούς μαθητές, συγγενείς και φίλους o όμιλος φροντιστηρίων «αξία» γιόρτασε το νέο του ξεκίνημα στα νότια προάστια.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του Ομίλου Φροντιστηρίων.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικάκης, κ. Λεβετσοβίτης, κ. Καράχου, κ. Κουρουπάκης, ο πρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης κ. Σκαλτσάς, ο αντιπρόεδρος της τοπικής δημοτικής οργάνωσης Γλυφάδας Νίκος Τσίωλης όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος Νότιου τομέα κ. Θεοδωρόπουλος.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία της η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ Μαρία Καραβουσάλη και η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του τρίτου Λυκείου Γλυφάδας κ. Ελίζα Πανοπούλου αλλά και η Όλγα Σαργιώτη, πρώην γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Ήταν μια πραγματικά πανέμορφη βραδιά με χαρούμενη διάθεση και θετική ενέργεια. Όπως δήλωσε η υπεύθυνη σπουδών και επικοινωνίας του φροντιστηρίου «αξία»: 

«Σήμερα είναι ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για όλους μας. Μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας του φροντιστηρίου σε όλα τα επίπεδα, αισθανόμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να διαμορφώσουμε έναν χώρο υψηλής αισθητικής στα νότια προάστια. Η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στον όμιλο αξία  μας τιμά και μας γεμίζει υπερηφάνεια, μεγεθύνει όμως  το αίσθημα της ευθύνης ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Το ταξίδι μας στη γνώση ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε!»