Οργή της Δημοτικής Αρχής Γλυφάδας για τα έργα στο στίβο

Η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης όλων των αθλητικών υποδομών της πόλης, έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της ανακατασκευής του μοναδικού ανοιχτού γηπέδου στίβου στη Γλυφάδα, η οποία, μάλιστα, πραγματοποιείται με τις υψηλότερες προδιαγραφές της IAAF, όπως σας έχουμε πρόσφατα ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία, συνέταξε πρώτα τη σχετική μελέτη και κατόπιν προχώρησε σε διεθνή διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν περισσότερες από δέκα εργολαβικές εταιρείες, οι οποίες είχαν ασχοληθεί με παρόμοιας εμβέλειας έργα και είχαν την ανάλογη εμπειρία. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η εταιρεία που κέρδισε το έργο της ανακατασκευής προσέφερε σημαντική έκπτωση.

Μετά από συνεννόηση με την του Δήμου Γλυφάδας ξεκίνησαν τα έργα την 1η Σεπτεμβρίου και αφού, όπως πληροφορούμαστε, η ανάδοχος εταιρεία έδωσε όλες τις δεσμεύσεις ότι το στάδιο πολύ σύντομα θα έχει λάβει τη νέα του μορφή και θα είναι σε θέση να υποδεχτεί αθλητές, συλλόγους και δημότες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αθληθούν.

Τα έργα ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iglyfada, προχωρούν με αργούς ρυθμούς, καθώς η εταιρεία φαίνεται πως δυσκολεύεται να φέρει τα κατάλληλα υλικά και να προχωρήσει κανονικά το έργο. Ο Δήμος Γλυφάδας δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει την παραμικρή υποχώρηση στις υψηλές, διεθνείς, προδιαγραφές προδιαγραφές, για τις οποίες έχει δεσμευτεί και καθημερινά γίνεται ένα «μπρα ντε φερ» με την ανάδοχο εταιρεία για να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα και να αποκτήσει η Γλυφάδα ένα σύγχρονο γήπεδο στίβου με τις υψηλότερες προδιαγραφές και με τα ποιοτικότερα υλικά.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όλες τις σχετικές εξελίξεις.

πηγή: iglyfada.gr