Οργισμένος Καλλιάνος κατά… πάντων! Ελεύθεροι οι διαρρήκτες του σπιτιού του

Εξοργισμένος από τους δικαστές που άφησαν ελεύθερους τους διαρρήκτες που επιχείρησαν, πριν από μερικές μέρες, να εισβάλλουν στο σπίτι του στη Γλυφάδα εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος. Και στο… οργισμένο post του, σχολίασε ακόμη και τις βρώμικες τουαλέτες στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Το γεγονός πως η δίκη αναβλήθηκε ήταν που… έβγαλε από τα ρούχα του τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό γιατί με την αναβολή της δίκης οι τέσσερις κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, οι Γεωργιανοί που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο είχαν κλέψει κι άλλα σπίτια στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως οι κατηγορούμενοι ήταν… σίγουροι για την έκβαση της υπόθεσης καθώς «με κοιτούσαν ειρωνικά και χαμογελούσαν σαν να ήξεραν ότι σε λίγη ώρα θα είναι ελεύθεροι. Απόρησα για τη σιγουριά τους!».

Όταν τελικά άρχισε η δίκη ο δικηγόρος τους υποστήριξε πως οι κατηγορούμενοι δεν ήξεραν ελληνικά και από τη στιγμή που δεν υπήρχε μεταφραστής θα έπρεπε το δικαστήριο να αναβληθεί. Εκείνο που φαίνεται πως εξόργισε τον Γιάννη Καλλιάνο ήταν πως «οι δικαστές με τον εισαγγελέα συνεδρίασαν για 2 λεπτά μεταξύ τους».

Τον ενόχλησε επίσης πως μετά την αναβολή οι γυναίκες των κατηγορούμενων και τα παιδιά τους που ήταν στο δικαστήριο έτρεξαν και «αγκάλιασαν τους άντρες τους γεμάτες χαρά (μαζί με τα παιδιά τους) λες και οι άντρες αυτοί πέρασαν στις πανελλήνιες εξετάσεις στην σχολή της πρώτης επιλογής τους. Δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα! Νόμιζα ότι συμμετείχα σε κάποια θεατρική παράσταση!».

Ο Γιάννης Καλλιάνος ζήτησε από την έδρα το λόγο, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση. Είπε στη δικαστή πως «οι Γεωργιανοί ήξεραν ελληνικά, έκαναν θέατρο ότι δεν ήξεραν και ότι αυτό που γίνεται είναι τραγικό. Μου απάντησε ότι αυτό λέει ο νόμος και ότι βαδίζουν σύμφωνα με αυτόν. Επομένως δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να κρατούνται οι κατηγορούμενοι λόγω της πλημμεληματικής πράξης τους (νόμος Σύριζα)».

Ήταν τέτοια η οργή του που από το post του δεν έλειπε και η αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες των δικαστηρίων της Ευελπίδων. «Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κατέβω στο υπόγειο όπου ήταν οι τουαλέτες. Δεν τις χρησιμοποίησα, δεν χρειάζεται να σας πω το γιατί. Έφυγα τρέχοντας για να προλάβω μην κολλήσω καμιά αρρώστια», γράφει.

Δείτε όλη την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος

πηγή: newsit.gr