Οργισμένος ο Κ. Μπακογιάννης για υβριστικά συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του

Φωτογραφία αρχείου του περιφερειάρχη Στερεά Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ/STR

Μία ομάδα αναρχικών στα Εξάρχεια εξαπέλυσε υβριστικά συνθήματα κατά  του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και φραστική επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κ. Μπακογιάννης ήταν παρών στην πορεία που πραγματοποίησαν κάτοικοι των Εξαρχείων διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες «γκέτο» που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

Στα Εξάρχεια κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια και μια ομάδα από αυτούς διέλυσε με συνθήματα και νεράντζια την συγκέντρωση των κατοίκων. Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Κώστας Μπάκογιάννης σε ανάρτησή του «εκτόξευαν» συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του. «Σας έχω γραμμένους» απάντησε ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση 

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.