«Πάλι Καλά»: Ο Γιώργος Τσαλίκης ξυπνά συναισθήματα με μία δυναμική μπαλάντα

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στη δισκογραφία για να ξυπνήσει συναισθήματα, μετά την «Ανατροπή» που έφερε με ένα δυναμικό τραγούδι σε δικούς τους στίχους και σε μουσική του πολυτάλαντου Πέτρου Ιακωβίδη.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Τσαλίκης αγγίζει τραγουδώντας τους πάντα ξεχωριστούς στίχους της Ναταλίας Γερμανού και την πιο όμορφη μελωδία του Άκη Δείξιμου.

«Απ’ την αρχή το σκηνικό φαινόταν τόσο ιδανικό» για τον Γιώργο Τσαλίκη και το «Πάλι Καλά» είναι σίγουρα ένα τραγούδι που θα ενεργοποιήσει να χτυπά μέσα σας συνεχώς «ο κατακόκκινος μικρός συναγερμός». Ένα τραγούδι για κάθε «καρδιά ευάλωτη φτιαγμένη», για κάθε καρδιά «που αγαπά ολοκληρωτικά».

Το video clip που δίνει εικόνα στο «Πάλι Καλά» έχει σκηνοθετήσει ο έμπειρος Βαγγέλης Τσαουσοπουλος.

Τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίζεται μαζί με τους Onirama και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο στο «4711», στην πιο ανατρεπτική συνύπαρξη της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα. Ο Γιώργος αναλαμβάνει το after party, με αστείρευτη ενέργεια και σε πυρετώδη ρυθμό ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη με τίτλο «Πάλι Καλά» κυκλοφορεί από την Epic Music και είναι ένα project της Prime One.

πηγή: hit-channel.com