Πανελλήνια οργή για τη γυναίκα που σκοτώνει γάτες και δίνει συνταγές για φόλες στο Facebook!

Μεγάλη οργή στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook, μίας γυναίκας από το Ρέθυμνο της Κρήτης. 
Πέραν του ομολογεί ότι σκοτώνει τις γάτες, δίνει παράλληλα και… συνταγή για φόλες στο προφίλ της! Εν ολίγοις, προτρέπει έτσι και άλλους σε ανάλογα εγκλήματα κατά των ζώων! Μάλιστα, σε σχόλια που κάνουν και άλλα άτομα κάτω από την ανάρτησή της, αστειεύεται για τις αποτρόπαιες πράξεις της.
Εκατοντάδες σχόλια στην ανάρτηση, δείχνουν την οργή του κόσμου, αλλά και οι αναφορές στο post και στην ίδια. Μάλιστα, έχουν γίνει και καταγγελίες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση.
Η ίδια, υποχρεώθηκε λίγο μετά να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να “κλειδώσει” τον λογαριασμό της ενώ έχει ζητηθεί και παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.
Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει προκαλέσει η ανάρτηση της στο facebook, η οποία… έδινε διαδικτυακά, συνταγή για φόλες, ομολογώντας πως σκοτώνει γάτες και ουσιαστικά παροτρύνοντας τον κόσμο σε ανάλογα εγκλήματα όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του zarpanews.gr
Πρόκειται για μία κάτοικο Ρεθύμνου, η οποία περιγράφει αναλυτικά την συνταγή με την οποία σκοτώνει τις γάτες και στην συνέχεια αστειεύεται με αυτούς τις απαντούν…


Η ανάρτησή της, ξεσήκωσε άμεσα κύμα διαδικτυακής οργής με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές και πολλές καταγγελίες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η ίδια, υποχρεώθηκε λίγο μετά να κατεβάσει την επίμαχη ανάρτηση και να “κλειδώσει” τον λογαριασμό της ενώ έχει ζητηθεί και παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

πηγή: enallaktikos.gr