Πανέτοιμα και τα Γυμνάσια για την έναρξη των μαθημάτων

Με θερμικές πύλες προσθετικά στις κάμερες θερμομέτρησης και στα θερμόμετρα υπερύθρων, έχει εφοδιάσει ο Δήμος Γλυφάδας τα Γυμνάσια της πόλης, που είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν αύριο τους μαθητές. Ενδελεχής καθαρισμός, απολύμανση και εφοδιασμός των σχολείων με αντισηπτικά και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ολοκληρώθηκαν ήδη.


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει φροντίσει ώστε να λειτουργήσουν όλα υποδειγματικά. Κλιμάκιο εργαζομένων του δήμου θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί και στα Γυμνάσια, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα Λύκεια. “Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να νιώθουν ασφαλείς οι οικογένειες μαθητών και εκπαιδευτικών.

Απολυμάναμε, καθαρίσαμε, προγραμματίσαμε διπλές βάρδιες καθαρισμού κάθε μέρα (με εργαζόμενους στην καθαριότητα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών), προμηθευτήκαμε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό – μάσκες, γάντια, αντισηπτικά – και εφοδιάσαμε με ειδικά υλικά καθαρισμού όλες τις σχολικές μονάδες”, τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.


Και προσθέτει: “Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη και τον γιατρό και δημοτικό μας σύμβουλο Στρατή Παναγάκο για τον συντονισμό της προσπάθειας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη”.