Παπαδημητρίου: Γεμάτα χασισοκαπνό τα γραφεία των συριζαίων στο Μαξίμου

Πυρά κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που κάπνιζαν χασίς μέσα στο Μαξίμου εξαπέλυσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

«Η πλέμπα δημοσιογράφων ανταποκριτών που έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γραφεία γεμάτα χασισοκαπνό και μετά έγραφαν ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους». Τάδε έφη Μπάμπης Παπαδημητρίου, νεοεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου την Τρίτη φιλοξενήθηκε σε πρωινή εκπομπή του σταθμού και η κουβέντα πήγε κάποια στιγμή στο δημοσίευμα της «Liberation» για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο είχε τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός “Κούλης” στην εξουσία».

Εκεί, λοιπόν, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις, κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών που καλύπτουν τις εξελίξεις στη χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, που υπάρχει αναρτημένο  στο Διαδίκτυο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ακούγεται να λέει τα παραπάνω…

πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here