Εκλογές ΗΠΑ: Παραδέχτηκε την ήττα του ο Τραμπ – «Κέρδισε ο Μπάιντεν τις εκλογές νοθείας»

Εκλογές ΗΠΑ – Αποτελέσματα:  Η πρώτη ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου που κάνει λόγο για «ήττα» – «Νίκησε γιατί οι εκλογές νοθεύτηκαν», αναφέρει ο Τραμπ στο tweet του – Kατηγόρησε την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα μηχανήματα καταμέτρησης των ψήφων.


Tην ήττα του από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών και πλέον εκλεγμένο Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν παραδέχεται, με ανάρτησή του στο Twitter ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

O Τραμπ μάλιστα, κατηγόρησε την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα μηχανήματα καταμέτρησης των ψήφων (Dominion Voting Systems Corporation) ότι δεν το έπραξε σωστά, λέγοντας ότι ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.


«Νίκησε γιατί οι εκλογές νοθεύτηκανΔεν επιτράπηκαν παρατηρητές, οι ψήφοι συγκεντρώθηκαν από την ιδιωτική εταιρεία από τη Ριζοσποαστική Αριστερά, με κακή φήμη και εξοπλισμό, ότι δεν προκρίθηκα ούτε για το Τέξας (το οποίο κέρδισα άνετα), ψεύτικα και σιωπηλά μέσα ενημέρωσης και άλλα» έγραψε ο Τραμπ.


Άγριο ξύλο σε πορεία οπαδών του Τραμπ

Οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ διαδήλωσαν στην Ουάσιγκτον και συγκρούστηκαν με το κίνημα antifa το οποίο κατηγορεί ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ότι ευθύνεται για την ήττα του αλλά και την προπαγάνδα εναντίον του.

Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα, η Αστυνομία δυσκολεύτηκε να επιβάλλει την τάξη και υπήρξαν δεκάδες τραυματισμοί εκατέρωθεν. Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί αναλυτές που θεωρούν ότι όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στα μέσα του Γενάρη, οπότε και θα αναλάβει την εξουσία ο νεοεκλεγείς Τζο Μπάιντεν οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο πόλων θα εντείνονται κι εκφράζονται φόβοι πρωτόγνωρες καταστάσεις του παρελθόντος της αμερικανικής Ιστορίας.

πηγή : newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here