Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια ο δήμαρχος Γλυφάδας με τον πρώην δήμαρχο

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου με τον πρώην δήμαρχο Κ. Κόκκορη, χθες (5/11) στα εγκαίνια του νέου νεκροταφείου Γλυφάδας στους πρόποδες του Υμηττού.

Ο πρώην δήμαρχος ζήτησε εξηγήσεις από τον Γ. Παπανικολάου γιατί δεν του επέτρεψε να πάρει τον λόγο και να απευθύνει χαιρετισμό, παρουσιάζοντας τις δικές του θέσεις για την δημιουργία του νέου νεκροταφείου, που είχε σφοδρά πολεμήσει να μην γίνει.

– “Ακόμα και την τελευταία στιγμή μου δημιουργείς προβλήματα“, είπε στον πρώην δήμαρχο, ο Γ. Παπανικολάου.

Ασφαλώς τα χθεσινά εγκαίνια δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να βιώσει ο πρώην δήμαρχος καθώς οι συγκρίσεις με τα δικά του πεπραγμένα στο θέμα της ίδρυσης νέου Κοιμητηρίου ήταν σαφώς εναντίον του.

Ο τόπος και ο τρόπος που είχε επιλέξει τον 15Αύγουστο του 2011 να δημιουργήσει τετελεσμένα στην ίδρυση νέου νεκροταφείου σε αναδασωτέα έκταση στην Α’ Ζώνη του Υμηττού, χαρακτήρισαν εξ αρχής το εγχείρημά του παράνομο που όπως ήταν φυσικό είχε άδοξο τέλος.

Το χθεσινό επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο Κ. Κόκκορης πάντως με την συμπεριφορά του αυτή, αλλά και με την συνολική του προσφορά στην πόλη, απέδειξε για μία ακόμα φορά, για πιο λόγο οι δημότες της Γλυφάδας του γύρισαν την πλάτη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

πηγή: vimaonline.gr