Η καλύτερη βραδινή μουσική εκπομπή του Ελληνικού ραδιοφώνου βρίσκεται στον Love Radio 97.5

To team του Notioi.gr βρέθηκε στο studio του Love Radio 97.5, παρέα με τον Βασίλη Ιωάννου και την καλύτερη μουσική εκπομπή του Ελληνικού ραδιοφώνου, που μας κρατάει συντροφιά επί 18 συνεχόμενα έτη στην βραδινή ζώνη των ερτζιανών.

Notioi : Πόσα χρόνια ασχολήσε επαγγελματικά  με το ραδιόφωνο ;

B.I : Συμπληρώνω 18 χρόνια στο ραδιόφωνο με όμορφες αναμνήσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς πάντα στην βραδινή ζώνη.
Το μικρόβιο του ραδιοφώνου είχε μπει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γράφοντας κασέτες στο στερεοφωνικό μου και κάνοντας εικονικές εκπομπές κάπου στην δεκαετία του 90′.

Νotioi : Πες μας λίγα λόγια για την εκπομπή σου ;

Β.I : Βρίσκομαι σε ένα ραδιόφωνο που ακούω χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό μιας και λατρεύω την μουσική του Love Radio 97,5. Η εκπομπή είναι μια ονειροχώρα όπως συνηθίζω να την λέω, πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, γινόμαστε μια παρέα κάθε νύχτα 10-1 και τους ευχαριστώ γιαυτό. Είμαι συλλέκτης, συλλέγω αδέσποτα όνειρα.

Notioi : Τι είναι το ραδιόφωνο για εσένα ;

Β.Ι : Το ραδιόφωνο για μένα είναι συναίσθημα, είναι έρωτας, έτσι πήρα και την απόφαση να κάνω βιβλίο τις βραδινές ιστορίες που είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω μηνυμάτων τις μοιράζεστε μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ UNESCO-LOVE RADIO 97.5 || STAR from Basilis Ioannou on Vimeo.

 

Έρωτας λοιπόν… ραδιοφώνου έρωτας…

Δευτέρα με Παρασκευή κάθε βράδυ 10 – 1 ελπίζω να μπορέσετε να ταξιδέψετε και να βρεθείτε έστω νοερά εκεί που πάντα θέλατε και συνεχίζετε να θέλετε…

στην αγκαλιά του ανθρώπου που δεν πρόκειται να βγει ποτέ από το μυαλό σας και την ψυχή σας.