Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός στην εθνική οδό- Πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας

Ο 67χρονος έκανε περίπου 15 χιλιόμετρα οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα 

Πανικό στην εθνική οδό προκάλεσε ένας 67χρονος οδηγός που έκανε περίπου 15 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, μπήκε ανάποδα στον κόμβο των Καμένων Βούρλων και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία.

Έκπληκτοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν, ενώ άλλοι έντρομοι απέφυγαν την μετωπική σύγκρουση τελευταία στιγμή.    Ο οδηγός, που όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ, ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως λόγω κίνησης δεν μπόρεσε να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου οπότε συνέχισε μέχρι τα διόδια Αγία Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ο 67χρονος οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Πηγή: lifo.gr