Πιλοτική λειτουργία καινοτόμου ηλεκτρονικής εφαρμογής σε Υπηρεσία του Δήμου

Από τις 18 Φεβρουαρίου 2019 έως τις 14 Ιουνίου 2019 θα λειτουργήσει πιλοτικά αρχικά στην υπηρεσία Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η εφαρμογή Timejack. Πρόκειται για μία καινοτόμο εφαρμογή που έχει ως στόχο να βάλει τέλος στις ουρές αναμονής οργανισμών, επιχειρήσεων και καταστημάτων, βοηθώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες καθυστερήσεις.

Η υιοθέτηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής σε υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποτελεί συνέχεια της πρόθεσης της Διοικούσας Αρχής να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα. Η Timejack είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που δημιουργήθηκε από φοιτητές και απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο «Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» που πραγματοποιήθηκε από το Φεβρουάριο έως το Νοέμβριο του 2018.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή διατίθεται στο Δήμο χωρίς αντίτιμο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι απλός. Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:
  1. Δωρεάν εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας www.timejack.gr . Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του Δήμου: www.vvv.gov.gr όπου υπάρχει σχετικός υπερσύνδεσμος (link) και από οποιοδήποτε browser κινητού ή υπολογιστή
  2. Επιλογή της υπηρεσίας ΤΑΠ/Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προκειμένου να δουν το μέσο χρόνο αναμονής για εκείνη τη στιγμή
  3. Επιλογή «Εγγραφή στην ουρά», προκειμένου να πάρουν οι εγγεγραμμένοι έναν κινητό τηλεαριθμό προτεραιότητας και να ενημερωθούν για το πότε είναι η σειρά τους.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα υποστήριξης νέων αλλά και υπαρχόντων επιχειρηματιών.