Ποιοι επιτέθηκαν στους μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Βούλα (φώτο)

Ακούν ραπ, το παίζουν σκληροί και νομίζουν ότι έχουν φτιάξει μία συμμορία σαν και εκείνες του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτοί είναι οι δέκα νεαροί, που το απόγευμα της Παρασκευής 19/04 * επιτέθηκαν στους μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όταν πήγαν για να τους ελέγξουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Βούλας.

Οι φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν πολλά, λένε οι αστυνομικοί, και το bloko.gr παρουσιάζει ορισμένες από αυτές;

Στίχοι από αγαπημένο τους τραγούδι.

Έχω δίπλα μου το Λόκο.

Έχει πάνω του το όπλο.

Να αποφύγουμε το μπλόκο.


*απόγευμα της Παρασκευής 19/04
Βούλα: Επίθεση νεαρών σε μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ – Τουλάχιστον ένας αστυνομικός τραυματίας

Σήμα για να ελέγξουν ύποπτα άτομα έλαβαν οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, στη Βούλα και την οδό Πλαπούτα, στις έξι και μισή το απόγευμα. Όταν έφθασαν, όμως, για να δουν τί συμβαίνει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέχθηκαν αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια ομάδα περίπου δέκα 18χρονων τους επιτέθηκε με γροθιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αστυνομικός στο πρόσωπο.
Και οι δέκα νεαροί έχουν προσαχθεί στο Τμήμα Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι επιτιθέμενοι ανήκουν σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο. Ο πρόεδρος τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος είναι στο τμήμα αναφέρει στο bloko.gr πως η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για αναρχικούς.
πηγή: bloko.gr