Πώς είναι να δουλεύεις σε κατάστημα τη Black Friday?

5 υπάλληλοι περιγράφουν την εμπειρία των μεγάλων εκπτώσεων!

Η Μαύρη Παρασκευή στην Αμερική είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τους εργαζόμενους. Δεν το πιστεύεις; Διάβασε παρακάτω, από ρεπορτάζ του AJC

Σαν να βρίσκομαι στο Jurasic Park 

Κατά τη διάρκεια της Black Friday σχεδόν με τσαλαπάτησαν άνθρωποι που με είδαν να περπατάω στο διάδρομο δίπλα στα ταμεία και νόμιζαν πως θέλω να τους κλέψω τη σειρά!  Είδα κάποιον να… φτύνει τον διευθυντή μου και να προσπαθεί να τον χτυπήσει στο πρόσωπο, επειδή του είπε πως μια συγκεκριμένη ηλεκτρονική συσκευή είχε εξαντληθεί!

Emily

 

Κακή μέρα για δουλειά

Πολλοί πελάτες τρελαίνονται και χάνουν κάθε έλεγχο, δεν διστάζουν να βρίσουν και να φωνάξουν ακόμη και στους εργαζόμενους επειδή δεν κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους! Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι επέλεξαν να ψωνίσουν κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής μέρας, που όλα είναι πολύ δύσκολα!

Jenni

 

Καλύψου!

Η αλήθεια είναι πως ακόμη και σε μαγαζί με παιχνίδια, το πρόβλημα ποτέ δεν είναι τα παιδιά αλλά οι ενήλικες! Παλεύουν για τα τελευταία παιχνίδια στο ράφι, τσακώνονται για μικροπράγματα, που ώρες ώρες τους κάνει να φαίνονται σαν 5χρονα!

Barb

 

Γκρίνια

Μια πελάτισσα μπήκε στο κατάστημα που δουλεύεω και μετά από λίγο άρχισε να μου λέει πόσο φθηνότερα ήταν τα προϊόντα σε ένα άλλο μαγαζί, το Meijer. Τελικά είπα: “Κυρία μου αν θέλετε να πάτε τόσο πολύ στο Meijer, γιατί δεν πάτε εκεί; Απλώς στρίψτε δεξιπά και θα το βρείτε”! ‘Ολοι άρχισαν να χειροκροτούν!

Michelle

 

Η χαρά του πωλητή

Το να δουλεύεις το Black Friday είναι σαν να κάνεις babysitting σε 50 παιδιά σε ένα μέρος χωρίς παιχνίδια. Θα σας σπρώξουν, θα σας φωνάξουν, θα σας πετάξουν κάτω αν χρειαστεί!

Kara

πηγή: e-radio.gr