Πώς προέκυψε η συνεργασία της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg;

Ο Kaan είναι ο παραγωγός που ένωσε την Ελένη Φουρέιρα με τον Snoop Dogg.

Αίσθηση, θετικά σχόλια και ανυπομονησία προκάλεσε η ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Φουρέιρα με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς hip hop σκηνής, τον Snoop Dogg και τον Kaan, με τον τελευταίο να είναι ο υπεύθυνος για την μουσική έκπληξη της χρονιάς.

Ο Kaan, ο Snoop Dogg και η Ελένη Φουρέιρα θα μας παρασύρουν με το «Sirens» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records, μαζί με music video διεθνών προδιαγραφών.

Το single είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics και, μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε την άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

Πίσω από τη διεθνή συνεργασία κορυφής βρίσκεται ο Kaan. Γεννημένος στην Ολλανδία, κατάφερε να μαγέψει αμέσως τη διεθνή hip-hop σκηνή.

Στο πρώτο του single, «These Girls», συνεργάστηκε με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και δημιουργό Mario Winans και σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts.

Μεταξύ των κυκλοφοριών του είναι τα «Criminal», «Living It Up» και «Mind Right», ενώ στις ζωντανές εμφανίσεις του περιλαμβάνεται και το opening act στην περιοδεία των Pitbull και LMFAO.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη το 2016, ο Kaan γνώρισε τον Snoop Dogg μέσω του κοινού τους φίλου Φώτη Στέφου και αποφάσισαν να συνεργαστούν.

Το τραγούδι βρέθηκε δύο χρόνια αργότερα και άρχισαν να το δουλεύουν μαζί σε στούντιο του Λος Άντζελες.

Μετά τη μίξη και το mastering, ο Φώτης Στέφος αποφάσισε ότι… κάτι έλειπε: Αυτό «το κάτι» βρέθηκε στη μαγεία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία με τα τραγούδια και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της έχει γοητεύσει την Ευρώπη.

πηγή: hit-channel.com