Πότε έρχεται στην Ελλάδα το φτηνό iPhone, η τιμή και η Black Friday 2019

Η Black Friday 2019 πλησιάζει και πολλοί σκέφτονται ότι θα είναι μια ευκαιρία για να αποκτήσουν ένα iPhone. 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, εκτιμάται ότι ορισμένα καταστήματα θα βγάλουν σε προσφορά την Black Friday 2019 ένα από τα παλαιότερα μοντέλα της Apple, ένα iPhone. Η Black Friday 2019 έρχεται στα τέλη του Νοεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο η Black Friday είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και για το 2019 πέφτει στις 29 του μήνα.

Για πολλούς αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για ανανέωση τηλεφώνου, ενώ στις αρχές του νέου έτους θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το πιο φτηνό iPhone της αγοράς.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει σύντομα ένα νέο μοντέλο σε τιμή που θα κάνει και τους πιο δύσπιστους να το αγοράσουν.

Το νέο iPhone SE 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020, θα έχει αρχική τιμή τα 399 δολάρια, κάτι που θα το καταστήσει αμέσως ως το πιο φθηνό iPhone της αγοράς.

Σύμφωνα με τον Kuo το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει επεξεργαστή A13 (όπως και το iPhone 11), 3GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 64 ή 128GB, ενώ θα βγει σε τρία διαφορετικά χρώματα, σε space gray, ασημί και κόκκινο.

Όσον αφορά το μέγεθός του θα μοιάζει με το iPhone 8.