Πρίγκιπας Φίλιππος: Ούρλιαζε, «τα πόδια μου!» την ώρα που τον έβγαζαν από το ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο!

Λεπτομέρειες από το τροχαίο που προκάλεσε ο 97χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος το απόγευμα της Πέμπτης στο Νόρφολκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, φώναζε: «Τα πόδια μου!» την ώρα που τον έβγαζαν από το αυτοκίνητό του που είχε ανατραπεί. Το Land Rover που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Kia στην περιοχή Babingley, στο Norfolk.

Ο Πρίγκιπας έδειχνε σοκαρισμένος και τρομαγμένος μετά το τροχαίο. Σύμφωνα επίσης με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά το ατύχημα προκλήθηκε από τον ήλιο που τύφλωσε τον Φίλιππο.

Ο Roy Warne, που ήταν ο οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου μίλησε στην The Sun και είπε: «Είδα το αυτοκίνητο να τουμπάρει και σκέφτηκα, την κάτσαμε! Πήγα πιο κοντά και είδα τον Πρίγκιπα στα αίματα».

Ο 75χρονος Warne, κατευθυνόταν στο σπίτι του με την σύζυγό του Victoria, όταν είδαν το Land Rover να τουμπάρει. Κάλεσαν την αστυνομία και στην συνέχεια έβγαλαν ένα μωρό 10 μηνών από ένα αυτοκίνητο μάρκας Kia. Ο 75χρονος είπε ότι τα πόδια του Πρίγκιπα

Φιλίππου ήταν εγκλωβισμένα στο αυτοκίνητο αλλά τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως. Τον απεγκλώβισαν αμέσως και τον μετέφεραν στο Σάντρινγχαμ όπου τον είδαν γιατροί. Ο 75χρονος είπε ακόμα ότι ο Φίλιππος έδειχνε αποπροσανατολισμένος.

Η γυναίκα οδηγός του Kia έπαθε εκδορές αλλά και η συνεπιβάτης του αυτοκινήτου και οδηγήθηκαν στο νοσοκομεί ο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια πήραν εξιτήριο.

πηγή: newsit.gr