Πρόγραμμα «Γονείς και Σχολικός Εκφοβισμός» στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, η Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού δια του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των γονέων στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού και την ενίσχυση των οικογενειών στα θέματα διαχείρισης ενδοσχολικής βίας υλοποιεί κύκλο βιωματικών εργαστηρίων με τον τίτλο «Γονείς και Σχολικός εκφοβισμός» σε συνεργασία με την «Θεραπεία = Ελπίδα» και την Διεπιστημονική της ομάδα.

Τα βιωματικά αυτά εργαστήρια θα είναι δωρεάν για τους δημότες – κατοίκους του δήμου και θα πραγματοποιηθούν σε τρεις κύκλους συναντήσεων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Λ. Κύπρου 97 Αργυρούπολη.

Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 03/12/2018 και θα απευθύνεται σε γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας και την Δευτέρα 10/12/2018 σε γονείς παιδιών που φοιτούν σε Δημοτικά ώρα 17.30-19.00 και σε Γυμνάσια/Λύκεια 19.00- 20.30 σε δύο διαφορετικές ομάδες.

Η κάθε ομάδα θα έχει διάρκεια μία ώρα και τριάντα λεπτά και τον συντονισμό της θα αναλάβει η επόπτης ψυχολόγος της διεπιστημονικής ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις είτε στο Τμήμα Παιδείας του δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης ( Λ. Κύπρου 68 Αργυρούπολη), είτε ηλεκτρονικά στο email. tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr , είτε με fax στο 2132018796.

Πληροφορίες Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης τηλ. 2132018781-782

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Πηγή: ToAerodromio.gr